Από το 1970 οι Ορθοπε...Δικοί σας!

Το Ιστορικό μας

Από το 1970 ως σήμερα, το όνομα ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ έχει καταφέρει να γίνει συνώνυμο των ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΩΝ και ΙΑΤΡΙΚΩΝ ειδών στην καρδιά της Θεσσαλίας.

Τα ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ είναι μια από τις παλαιότερες οικογενειακές  επιχειρήσεις στο χώρο της Λάρισας, ξεκινώντας τις δραστηριότητες της από το 1970 και συνεχίζοντας την παράδοση με την εκπρόσωπο δεύτερης γενεάς, Αγλαΐα Οικονόμου.

Η ιστορία του ορθοπεδικού μας οίκου ξεκινά στις αρχές του 1970 στην Λάρισα, όταν ο Σπύρος Οικονόμου με αγάπη για τον άνθρωπο και εμμονή στην ποιότητα  ίδρυσε τον πρωτοπόρο για την εποχή, ορθοπεδικό οίκο «Οικονόμου».

Η Φιλοσοφία μας

Είμαστε μια επιχείρηση που όλα αυτά τα χρόνια έχει ως κύριο μέλημα της:

  • τη φιλική και προσωπική σχέση με τον πελάτη
  • σταθερές και μόνιμες σχέσεις εμπιστοσύνης
  • να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις για κάθε περιστατικό ορθοπεδικής φύσεως
  • να προσφέρει πιστοποιημένα προϊόντα, και προσιτές τιμές

 

*διατηρούμε άψογες συνεργασίες με όλους τους εισαγωγείς ορθοπεδικών και ιατρικών ειδών που δραστηριοποιούνται στον χώρο, με αποτέλεσμα την προμήθεια οποιουδήποτε είδους κριθεί κατάλληλο για την περίπτωση σας.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας, την άψογη εξυπηρέτηση και το εξειδικευμένο προσωπικό μας,  συντελούν στην καθιέρωση μας στο χώρο των ορθοπεδικών και ιατρικών ειδών, όλα αυτά τα χρόνια. Συνεχίζουμε χάρη στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας, να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι με απώτερο σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Το Κατάστημα μας

Προμηθευτείτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

  1. Ορθοπεδικά είδη υψηλής ποιότητας για κάθε πιθανή κλινική περίπτωση, τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά.
  2. Ιατρικά είδη
  3. Βοηθήματα Ασθενών
  4. Αναπηρικά Αμαξίδια
  5. και πολλά άλλα

 

Σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος και αν βρίσκεστε μπορούμε να σας στείλουμε το είδος που χρειάζεστε κατόπιν συνεννοήσεως.

Είμαστε στη διάθεσή σας όλες τις ημέρες της εβδομάδος, για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαζεστε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 2410 535318, 6970112085

Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Μάρκου Μπότσαρη 2 & Μανδηλαρά γωνία, στην πόλη της Λάρισας.