Μαξιλαράκι μεταταρσίου – one size

13,00 με ΦΠΑ

Σε απόθεμα

ΣΕΤ 2 ΤΕΜΑΧΙΩΝ

Διεθέσιμο σε 4 έως 7 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Το μαξιλαράκι Μεταταρσίου περιέχει επένδυση σιλικόνης στη βάση του. Ο σχεδιασμός του επιτρέπει άνετη κίνηση στο παπούτσι ενώ κρατά το μαξιλαράκι σταθερό κάτω από το πόδι. Όλος ο σχεδιασμός του μαξιλαριού υποστηρίζει την περιοχή του μεταταρσίου, δηλαδή κατά πλάτος σε όλη τη σφαιρική άρθρωση, για να κάνει το περπάτημα πιο εύκολο και πιο ευχάριστο.

Ιδανικό για την αντιμετώπιση της μεταταρσαλγίας – μιας κοινής διαταραχής του ποδιού – που προκαλεί πόνο στην περιοχή του μεταταρσίου. Ο πόνος αυτός οφείλεται σε υπερβολική πίεση για μεγάλο χρονικό διάστημα και ενισχύεται από κακή χρήση υποδημάτων ( π.χ. ψηλά τακούνια).

Βοηθά επίσης να αντιμετωπιστεί και το «κάψιμο των ποδιών», μια κοινή ενόχληση με κάποια ερυθρότητα και οίδημα του ποδιού. Οι διαβητικοί συχνά επηρεάζονται λόγω της νευροπάθειας και θα μπορούσαν να ωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό από τη χρήση του μαξιλαριού για το μετατάρσιο.

Ένα μαξιλάρι είναι ένας εύκολος τρόπος για να πάρει το πόδι σας την κατάλληλη ευθυγράμμιση όταν στέκεστε, περπατάτε ή τρέχετε.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.